• vacuümcomponenten
  • vacuümcomponenten

Taiwan absolute vacuum componenten ontwerp winnende Japanse vertrouwen

CIP / SIP-systeem, world-class vacuüm fitting

Semi-conductor vacuum componenten, apparatuur voor uw stoere eis

Artikel

Acht jaar uitstekende vacuüm component werken voor een Japans bedrijf

EVERFIT TECHNOLOGY CO., LTD. ( EFT ) is een Japans bedrijf goed geserveerd met hun hoge kwaliteit halfgeleider vacuüm component voor acht jaar. Omdat Japanse bedrijven zijn beroemd om zijn zorgvuldige en strikte, hoe EFT aan hun eisen voldoen en te overleven in de concurrerende markt dezer dagen?

Semi-conductor roestvrijstalen isoleer-onderdelen & Fittings eis

  • vacuüm flens - Buitenring
  • vacuüm flens - Buitenring
  • CF flens - Bored flens
  • ISO flens - Bored leeg

Voor de halfgeleiderindustrie, wordt halfgeleiderinrichting vacuum component strikt noodzakelijk vacuüm ontworpen om te verwerken in een aseptische omgeving. Aangezien giftige gassen tijdens proces worden toegepast, moet gesteriliseerd roestvrij stalen onderdelen, zoals flenzen, adapters, klemmen, balgen en vacuüm toebehoren ISO-gecertificeerd zijn. Bovendien moet buisleidingen naadloos zijn; montage, reiniging en verpakking moet worden uitgevoerd in een clean room.

Voor voedselverwerkende apparatuur, buizen en hulpstukken te hoge zuurgraad mogelijk te maken. Echter, bij de vervaardiging van halfgeleiderinrichtingen, apparatuur dat hoge druk tolerantie en zero defect heeft productie-kritisch. Voor uitstekende aseptische apparatuur, zou het niet alleen maar toenemen efficiëntie van de apparatuur, maar ook het onderhoud te verminderen.

Semi-Conductor roestvrijstalen isoleer-Component
Japanse bedrijven strenge eisen voor het vacuüm Componenten en fittings

Het wordt vaak gezegd dat Japanse bedrijven zijn zeer streng over de kwaliteit en FET ervaren dat zelf. Toen de Japanse bedrijf was op zoek naar een partner om hun productiecapaciteit uit te breiden en de markt te verbreden, hun specifieke eisen resulteerde in tal van fabrikanten worden afgewezen. "Zij verzochten roestvrijstalen isoleer fitting samples, en als ze vloog over om te controleren of het vacuüm component monsters, ze hadden markers in de hand om het stof te omcirkelen." de vice-president Tom Chang opgeroepen. Dientengevolge, het bedrijf bezocht EFT vijfmaal alvorens de orders. Voor het eerste halfjaar, werden ze gewoon geruststellende EFT 's vermogen, en hun kieskeurige verzoeken EFT streven naar de beste. De twee bedrijven nu werken aan vacuüm fittingen, met inbegrip van gelaste balgen, gevormd balgen, flexibele buizen, enz.

KF Flensaansluiting met klemmen

KF Flensaansluiting met klemmen

Om het vacuüm onderdelen en toebehoren kwaliteit te controleren, volledig roestvrij staal afkomstig van grootste staalproducent van Taiwan ondernemingen, te weten Gloria Material Technology Corporation en Walsin Lihwa Corp. omvat materiaal rapporten, en wanneer ze aankomen in de fabriek, is volledig roestvrij staal getest met behulp van SPECTRO isort. EFT heeft hun installaties uitgebreid door de oprichting van een mal ontwerp en ontwikkeling divisie. De halfgeleider vacuüm component mold design team maakt gebruik van de nieuwste technologie in hardware en software om schimmels te ontwerpen. Met veel schimmel ontwerp ervaring, heeft elke schimmel cyclustijden verbeterd en uiteindelijk houdt de kosten laag. EFT heeft meer machines om de productiecapaciteit te verhogen, met inbegrip van het indrukken van machines, zaagmachines, boormachines, CNC-machines, ultrasone en RO water reinigen van machines en een op maat gemaakte niet-zuurstof lassen machine aangeschaft.

De roestvrij staal vacuüm component kwaliteit wordt gewaarborgd door het uitvoeren van de eerste productie-onderzoek, on-site inspectie om de twee uur 'door de toezichthouders, laboratorium testen met behulp van geschikte testen van apparatuur, waaronder Crysta-Plus M 776, Mitutoyo contracer contour meetinstrument, optische vergelijker en TECLOCK sylvac. EFT ook implementeerde een klasse 10.000 cleanroom tot 100% aseptische omgeving eisen vacuümcomponenten te voldoen.

ISO Flens verband met klem

ISO Flens verband met klem

Cleanroom (klasse 10.000) Voor High Standard Vacuum Component:
klasse 10.000, ISO gecertificeerde cleanroom voor hygiënische vacuümcomponenten

Klasse 10.000, ISO gecertificeerde cleanroom voor hygiënische vacuümcomponenten

Voor de semi-conductor, farmaceutische, bio-technologie en voedselverwerkende industrie, zijn roestvrij staal vacuüm componenten die nodig zijn om te worden gezuiverd en deeltjes vrij. Daarom EFT is het opzetten van een cleanroom die gelijkwaardig is aan de ISO standaard. In de cleanroom, moeten vacuüm armaturen worden schoongemaakt; de montage en verpakking van processen zal worden gedaan in de ruimte voor het verlaten van de kamer.

Uiteindelijk, het Japanse bedrijf was erg tevreden met EFT 's kwaliteit van het werk, en elke maand ze hebben gekregen orders van hen in de afgelopen acht jaar. Vanwege de hoge kwaliteit roestvrij staal vacuüm fittingen die EFT vervaardigd voor hen, trok ook de aandacht andere Japanse en Taiwanese halfgeleider-industrie '. Een van 's werelds toonaangevende leveranciers van halfgeleider-apparaat uit Taiwan gevraagd EFT om hun vacuüm montage OEM-leverancier te worden na een aantal bezoeken. Later, EFT heeft hun dienst variëren van OEM, ODM verbreed om aangepaste vacuüm component en procesapparatuur aanbod.

spacer Het Japanse bedrijf werd opgericht in 1984. Zij zijn gespecialiseerd in de verwerking van piping ontwerp, de bouw, process equipment manufacturing, waaronder gelaste balgen, vacuümpompen, vacuüm componenten en accessoires aanbod.

Product categorie

Stuur een onderzoek

Op zoek naar vacuüm componenten voor uw apparatuur? Contact EFT nu om uw totaaloplossingen te krijgen.

Informeer nu

Ready-eSupport

Voor Live Help ... klik dan op "Live Help Desk", onze specialisten zullen met u binnenkort in de lucht.

Delen

Zoek naar gerelateerde producten

English | Português | Indonesia | Русский | Nederlands | हिन्दी | Italiano | Ελληνικά | Việt | česky | 日本語 | Deutsch | Español | Français | العربية | Türkçe | 한국어 | ไทย | Close