• εξαρτήματα κενού
 • εξαρτήματα κενού

Εξοικονόμησης κόστους, την κατάσταση του ΤΕΕ σωλήνα τέχνης από Everfit Technology κερδίζει το σκοπό ενός Ισραηλινού πελάτη

± 0,02 χιλιοστά ομοιόμορφο πάχος τοιχώματος, ρομποτική συγκόλληση, ASTM A270-S2

Υψηλής ποιότητας σωλήνας κενού τοποθέτηση για ημιαγωγών και βιοφαρμακευτική βιομηχανία

Αρθρο :

προμήθεια σωλήνων ΤΕΕ - 20 φορές φθηνότερα με προηγμένη τεχνολογία τράβηγμα

υγιεινής μπλουζάκι με τέλειο κύκλο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία έλξης

Υγιεινής μπλουζάκι με τέλειο κύκλο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία έλξης

Λόγω της Everfit Technology CO., LTD. ( EFT ) 's σωλήνα ΤΕΕ τραβώντας την τεχνολογία, κάνοντας μια άψογη υγιεινής μπλουζάκι που είναι κατασκευασμένο από σωλήνα 316, με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο, που κατασκευάζονται με αυστηρές προδιαγραφές που ASTM A270-S2 με είναι δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Ως αποτέλεσμα, ένας κόσμος που οδηγεί σωλήνα κενού της εταιρείας τοποθέτηση από το Ισραήλ έκανε μια εκτεταμένη συμβάσεων με Everfit Τεχνολογίας για την ενίσχυση της σχέσης συνεργασίας τους.

Ο πελάτης ήταν ένας παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή των εξαρτημάτων διαδικασία από ανοξείδωτο χάλυβα για τη βιοφαρμακευτική και των ημιαγωγών? και ένας κορυφαίος κατασκευαστής των ειδών βαλβίδας και ενεργοποιητές για τις βιομηχανίες τροφίμων και καλλυντικών. απαιτήσεις τους ήταν αυστηρές.

απαιτήσεων προδιαγραφές του σχήματος Τ ΤΕΕ σωλήνα από τον πελάτη με αυστηρά πρότυπα

απαιτήσεων προδιαγραφές του σχήματος Τ ΤΕΕ σωλήνα από τον πελάτη με αυστηρά πρότυπα

Σχέδιο κατασκευής σωλήνων ΤΕΕ για την επίτευξη 100% τελειότητα

Ρομποτική συγκόλληση σε σχήμα Τ ΤΕΕ σωλήνα για να αυξήσουν την ακρίβεια, επαναλαμβάνω, την ικανότητα και απόδοση

Ρομποτική συγκόλληση σε σχήμα Τ ΤΕΕ σωλήνα για να αυξήσουν την ακρίβεια, επαναλαμβάνω, την ικανότητα και απόδοση

Everfit ομάδα μηχανικών Τεχνολογίας παρέδωσε ένα σχέδιο σχετικά με την κυκλικότητα ένα μπλουζάκι σωλήνα, το τράβηγμα ποσοστό, μούχλα σχεδιασμό και τη μέθοδο συγκόλλησης μετά τη λήψη μια έρευνα. Ρομποτικό συγκόλλησης εφαρμόζεται για να εξασφαλιστεί το ρευστό στη τοποθέτηση ροές από ανοξείδωτο χάλυβα ομαλά. Επιπλέον, το τράβηγμα ποσοστό σωλήνας υπολογίζεται να επιτευχθεί σωστό πάχος και στρογγυλότητα, και το καλούπι θα πρέπει να είναι σε θέση να σφίγγει με ακρίβεια για να εξασφαλιστεί το τράβηγμα απόδοσή του.

Pipe-Τραβώντας ΤΕΕ ανοξείδωτο χάλυβα - λογικές τιμές και όμορφα γίνεται

Αντί να χρησιμοποιούν υδραυλική τεχνολογία μπλουζάκι που σχηματίζουν, το οποίο είναι ακριβό, λόγω του κόστους της διαμόρφωσης της μηχανής και μούχλα αποφάσεων, Everfit Τεχνολογίας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο του σωλήνα-τράβηγμα, το οποίο περιλαμβάνει επίσης την μούχλα αποφάσεων και ρομποτική συγκόλληση με λέιζερ. Pipe τράβηγμα τεχνολογία είναι σχετικά δύσκολο να το κάνεις? κομψό σχεδιασμό μούχλα και σωλήνα τραβώντας λειτουργική εμπειρία και τις δεξιότητες που απαιτούνται. Αν αποτύχει, θα μπορούσε να συμβεί λυγισμού και διάσπαση.

Pipe-τράβηγμα απαιτεί τεχνολογία που εξαρτάται από τη διαμόρφωση του καλουπιού, η δύναμη έλξης, και την κατάσταση σωλήνα? πήρε αυστηρές δοκιμές για να την κάνουμε να λειτουργήσει.

δοκιμή ηλίου διαρροή να διαβεβαιώσω χωρίς ρωγμές, δεν pin-τρύπες, και 100% απαλότητα των 316 σωλήνων

δοκιμή διαρροής ηλίου

  Η ισραηλινή πελάτης ζήτησε για 20 προϊόντα του δείγματος. Κάθε t σχήμα ΤΕΕ έπρεπε να είναι:
 • Σωλήνας 316L με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο (0,005 έως 0,017%). Σύμφωνα με το ASTM A270-S2.
 • Διαμήκη και περιμετρική γρατσουνιές δεν επιτρέπονται.
 • Τύπος συγκόλλησης: TIG / λέιζερ / ρομποτική συγκόλληση
 • Το πάχος του τοιχώματος σε όλη την ραφή δεν θα πρέπει να αποκλίνει περισσότερο από ± 0,02 mm, με σχέση με το ονομαστικό πάχος τοιχώματος του σωλήνα.
 • Η ραφή πρέπει να είναι ενιαίο, έχοντας «πλήρη διείσδυση" χωρίς "προεξοχές" "κάτω-cut", κ.λπ.
 • Η ραφή πρέπει να είναι απαλλαγμένο από "οξείδωση" και "πορώδες", χωρίς ένδειξη «έλλειψη σύντηξης» ή «ατελής σύντηξης».
 • Η ραφή πρέπει να είναι "εσωτερικά χάντρα έλασης", προκειμένου να έχουμε ένα ομοιόμορφο πάχος τοιχώματος σε όλη την περιοχή συγκόλλησης.

Σωληνώσεων από ανοξείδωτο χάλυβα τοποθέτηση που είναι 20 φορές φθηνότερα

Κανονικά, η μόνη μέθοδος για την κατασκευή υψηλής ποιότητας είδη ΤΕΕ είναι να χρησιμοποιούν την τεχνολογία που σχηματίζουν ένα βήμα. Η διαδικασία καθιστά ιδανικό ταφ από ανοξείδωτο χάλυβα? Ωστόσο, είναι πολύ δαπανηρή. Ο εξοπλισμός και μούχλα αποφάσεων θα μπορούσε να κοστίσει εκατομμύρια, πόσο μάλλον ένα καλούπι μπορεί να παράγει μόνο σωλήνες μπλουζάκι με ένα μέγεθος.

Everfit σωληνώσεων και υδραυλικών εξαρτημάτων τεχνολογία ήταν σε θέση να καλύψει τις ανάγκες του ισραηλινού πελάτη για τη φαρμακευτική βιομηχανία. Everfit σχήματος Τ ΤΕΕ σωλήνα τεχνολογία συναντά στρογγυλάδα ανοχής, και οι δύο έξοδοι είναι 90 μοίρες συνδέεται με την κύρια γραμμή. Η συγκόλληση διείσδυση διεξήχθη από ένα ρομπότ που αφήνει μια λεία επιφάνεια και συναντήθηκε πρότυπα ASTM.

Ήταν δύσκολο, αλλά Everfit τεχνολογία ήταν έτοιμη. Χρόνια εξυπηρετούν διεθνείς πελάτες τους επέτρεψε να έχουν την ευελιξία να καταλήξουμε σε στρατηγικές λύσεις, όπως η μούχλα και μετρητή σχεδιασμό, προκειμένου να επιτύχουν τις απαιτήσεις του πελάτη.

T-σχήμα ΤΕΕ σωλήνα

T-σχήμα ΤΕΕ σωλήνα

Everfit Technology CO., LTD. - Ένας επαγγελματίας από ανοξείδωτο χάλυβα προμηθευτής ΤΕΕ συγκόλλησης από την Ταϊβάν

 • συνιστώσα κενού
 • συνιστώσα κενού
 • συνιστώσα κενού

κενό συνιστώσα ακριβή συγκόλληση

Μερικές φορές, είναι όλα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα? η απαίτηση ήρθε ενώ Everfit Τεχνολογίας εργάζεται για την ανάπτυξη βρύση του μπάνιου? Ως εκ τούτου, όλα ήταν έτοιμα.

Συνδυάζοντας χρόνια εμπειρίας συνιστώσα κενού, τον υπάρχοντα εξοπλισμό, ωρίμανσης μούχλα και την τεχνολογία σχεδιασμού μετρητή, Everfit τεχνολογία ήταν σε θέση να κάνουν εξαρτήματα σωληνώσεων συνάντηση αυστηρές προδιαγραφές του πελάτη. Και το πιο σημαντικό πράγμα ήταν ότι το κόστος του ΤΕΕ σωλήνα μειώθηκε. Η κατασκευή είδη υγιεινής από ανοξείδωτο χάλυβα, όχι μόνο επιτρέπεται Everfit τεχνολογία για να ανοίξει μια νέα αγορά, αλλά είναι επίσης το κόστος εξοικονόμησης, χωρίς να προμηθεύονται αλλού.

τμήματα του άρθρου

 1. Everfit προχωρούν κοιλότητα (PC) μέρος της αντλίας τεχνολογία συναντά την Ιαπωνία πρότυπα παγκόσμιας κλάσης με 100% ακρίβεια
 2. Εξοικονόμησης κόστους, την κατάσταση του ΤΕΕ σωλήνα τέχνης από Everfit Technology κερδίζει το σκοπό ενός Ισραηλινού πελάτη
 3. Everfit συνιστώσα κενού High-end τεχνολογία πωλεί στη βιομηχανία ημιαγωγών στην Ιαπωνία
 4. Ταϊβάν σχεδιασμό απόλυτη συνιστώσα κενού κερδίζοντας την εμπιστοσύνη Ιαπωνικά
 5. Φαρμακευτικές δειγματοληψίας βαλβίδες τροφοδοσίας
 6. Γερμανία, Ιαπωνία, Αγγλία εισαγόμενα εξαρτήματα ενεργοποιητή βαλβίδας
 7. ISO, EN11435, DNV, TSSA CRN, ΒΡΕ πιστοποιημένη βαλβίδα διαφράγματος
 8. Συνιστώσα κενού και την τοποθέτηση της προσφοράς
 9. Από ανοξείδωτο χάλυβα Πλαστά Βαλβίδες Κρασιού
 10. Πολλαπλών ανοξείδωτο χάλυβα Βαλβίδες από την Ταϊβάν
 11. One-Stop Provider Σφυρηλάτηση Υπηρεσία βαλβίδα - EFT
 12. EVERFIT TECHNOLOGY CO., LTD. ( EFT )
 13. Επικοινωνήστε με ένα στοιχείο κενού και προμηθευτής βαλβίδα για λύσεις εξοπλισμού επεξεργασίας
 14. Αποστολή ερώτησής σε ένα προμηθευτή του συστατικού του κενού Ταϊβάν

Κατηγορία προιόντος

Στείλτε μια έρευνα

Ψάχνετε για εξαρτήματα κενού για εξοπλισμό επεξεργασίας σας; Επικοινωνήστε με EFT τώρα για να αποκτήσετε ολοκληρωμένες λύσεις σας.

ρωτήσετε τώρα

Ready-eSupport

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας στον αέρα σύντομα.

Μερίδιο

σχετίζονται Αναζήτηση προϊόντων

English | Việt | Indonesia | Italiano | हिन्दी | 日本語 | Español | Ελληνικά | Português | 한국어 | Русский | Deutsch | العربية | česky | ไทย | Nederlands | Français | Türkçe | Close